jueves, 19 de enero de 2023

EN ABRIL DARK HORSE TIENE COCINANDO ALGO CON “THE GREAT BRITISH BUMP-OFF”

 


Dark Horse Comics y John Allison (Giant Days, Steeple) combinan un nuevo misterio al estilo de Agatha Christie ambientado en el mundo de la repostería inglesa competitiva en The Great British Bump-Off. Max Sarin incorpora su arte a la deliciosa historia de John Allison, con Sammy Borras incorporando su color para crear la nueva serie de cómics ligera y esponjosa, pero perfectamente mezclada.

SINOPSIS
Cuando ingresa a la competencia de repostería más querida de su país, el objetivo de Shauna Wickle es deleitar a los jueces, encantar a la nación y hacer algunos amigos en el camino. Pero cuando un compañero concursante es envenenado, le corresponde a ella detener al culpable mientras evita la eliminación prematura de la tienda de panadería del Reino Unido... ¡y ser la próxima víctima del envenenador!

“He hecho muchos cómics, he leído muchos misterios y he comido muchos pasteles. Se podría decir que me he estado preparando para esta serie desde que probé mi primera fantasía de fondant ", dijo John." Y como estoy trabajando con Max y Sammy nuevamente, los lectores pueden estar seguros de que la confección se verá tan bien como se ve. sabores."

El número 1 de The Great British Bump-Off (de 4) llega a las tiendas de cómics el 12 de abril de 2023. El primer número también incluirá una portada variante de Dan Hipp.


Los cuatro números de The Great British Bump-Off se recopilarán en una edición de bolsillo, disponible el 1 de noviembre de 2023. Pronto estará disponible para pre-pedido en Amazon, Barnes & Noble, y su tienda local de cómics y librería independiente.


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NOTA DE PRENSA OFICIAL ORIGINAL

DON’T GET MAD, GET OVEN…ERR…EVEN IN JOHN ALLISON’S “THE GREAT BRITISH BUMP-OFF”

New series from Eisner Award-winner John Allison and Max Sarin

MILWAUKIE, Ore., (January 19, 2022)— Dark Horse Comics and John Allison (Giant DaysSteeple) whisk together a new Agatha Christie-style mystery set in the world of English competitive baking in The Great British Bump-Off. Max Sarin folds their art into John Allison’s scrumptious story, with Sammy Borras incorporating her color to create the light and fluffy, yet perfectly mixed new comic series.


When she enters her country’s most beloved baking competition, Shauna Wickle’s goal is to delight the judges, charm the nation, and make a few friends along the way. But when a fellow contestant is poisoned, it falls to her to apprehend the culprit while avoiding premature elimination from the UK Bakery Tent… and being the poisoner’s next victim!


“I’ve made a lot of comics, I’ve read a lot of mysteries, and I’ve eaten a lot of cakes. You might say that I’ve been preparing for this series since I tasted my first fondant fancy," said John. "And as I’m working with Max and Sammy again, readers can be assured that the confection will look as good as it tastes.”


The Great British Bump-Off issue #1 (of 4) springs into comic shops April 12, 2023. The first issue will also include a variant cover by Dan Hipp.


All four issues of The Great British Bump-Off will be collected in a paperback edition, available November 1, 2023. It will be available soon to pre-order at Amazon, Barnes & Noble, and your local comic shop and indie bookstore.


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Praise for John Allison:


“Few comics function as a conduit for happiness quite like Giant Days.”—The AV Club


“John Allison’s Giant Days is one of the best slice-of-life comics today.”—AIPT Comics


“John Allison captures the voice of youth and the search for purpose.”—Bleeding Cool News


“This stylish series [Steeple] launch boasts gentle comedy underscored by charmingly minimalist, animation-influenced art. Who says liturgical head-butting can’t be fun, when there’s monsters involved? This is an unexpectedly hilarious gem.” –Publisher’s Weekly



Fuentes/Sources


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